Enkele keren per jaar verzorgt Hond & Jij Kynologisch Adviesbureau interessante lezingen.

Op de pagina Blogs & Nieuws en op onze Facebook pagina zullen deze op tijd worden bekendgemaakt.

Voor o.a. fokkers en rasverenigingen is het mogelijk om een lezing te volgen over een “gedrag”onderwerp naar keuze. Wilt u graag meer informatie over een lezing neem dan gerust vrijblijvend contact op.


Nieuw! Workshop “Gedragsherkenning in de groepsles”

Ben jij instructeur bij een kynologenclub of vereniging en wil je samen met je collega’s meer inzicht krijgen in het gedrag van honden tijdens de groepsles? Dan is deze workshop écht iets voor jullie.

De workshop “Gedragsherkenning in de groepsles” bestaat uit twee dagdelen. Samen met je collega’s ga je de uitdaging aan om het gedrag van honden in de lessen van jullie eigen vereniging onder de loep te nemen. Wat zie je, wat gebeurt er?

Het eerste dagdeel zal ik enkele lessen op video vastleggen. Uiteraard wordt het gefilmde materiaal alleen gebruikt voor jullie workshop en zal dit direct na de workshop worden gewist. Het tweede dagdeel zullen we samen het filmmateriaal bekijken, welk gedrag zien we bij de honden? Beperkt dit gedrag het vermogen om te leren? Zie je stress?  Hoe kunnen we oefeningen eventueel anders aanbieden?

Kortom een geweldige workshop waarin je samen met je collega’s aan de slag gaat. Een workshop waar het vooral draait om teambuilding, waarin je wordt uitgedaagd om mee te denken en te kijken!

Datum: In overleg

Kosten: € 250,00 excl. reiskosten ( € 0.35 p/km )

Accreditatie: 20 pnt, groep B, RvB