Annemieke Leenders

Graag stel ik mezelf aan u voor…

Mijn naam is Annemieke Leenders, samen met mijn vriend en onze twee kinderen woon ik in het altijd gezellige Neerkant. We hebben twee honden, kruising Jack Russel “Dino” & Duitse Herder “Nora”. Met Nora volg ik sinds korte tijd detectielessen wat heel erg leuk is om te doen.

Al vanaf kleins af aan ik in de weer met dieren. Honden, pony’s, katten, konijnen het was er allemaal. Het is dan ook niet gek dat ik na mijn middelbare school heb gekozen voor de opleiding tot paraveterinair. Na het succesvol afronden van deze opleiding ben ik gestart met de opleiding tot Kynologisch instructeur & Kynologisch Gedragstherapeut bij het Cursuscentrum Dierverzorging in Barneveld ( tegenwoordig Aeres trainingscentrum ).In 2007 heb ik deze opleiding succesvol afgerond en sindsdien heb ik al vele honden en baasjes mogen helpen bij het oplossen van probleemgedrag.