Wij vinden rust in de groep belangrijk, het helpt je om je op je gemak te voelen en draagt bij aan een beter leervermogen. Daarom dat wij met vaste cursus groepen werken en er geen instroom plaats vindt. Wij streven ernaar om iedere 4 weken met een nieuwe puppycursus te starten. Hierdoor kan het dus voorkomen dat een cursus net is gestart wanneer jij je pup aanmeldt voor de puppycursus.  

Omdat je natuurlijk het liefst meteen van start gaat met je pup bieden wij ter overbrugging van een nieuw te starten puppycursus de Pré-Puppycursus aan.

In de Pré-puppycursus kunnen jij en je hond alvast kennis maken met onze trainingshal, kun je terecht met je vragen over opvoeding en gaan we spelenderwijs je puppy introduceren aan nieuwe voorwerpen. Zo kunnen jullie toch alvast samen ontdekken en leren en is je pup helemaal gewend aan de omgeving als de Puppycursus begint. 

Na aanmelding van de Puppycursus nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij geven dan de eerste volgende startdatum aan en overleggen samen met u of gebruik wilt maken van de Pré-puppycursus lessen zodat jullie toch vast samen aan de slag kunnen.

De kosten van de Pré-Puppycursus bedragen € 10.00 per les.