Telefonisch consult                                                                               €  0,50 per/min

Heb je vragen over het gedrag van jouw hond dan kun je er ook voor kiezen om deze te stellen tijdens een telefonisch consult. Laat weten dat je graag gebruik wilt maken van een telefonisch consult door je gegevens achter te laten op ons contactformulier  . We spreken dan samen een geschikte tijd af. Mocht je naar aanleiding van ons gesprek een afspraak maken voor het gedragstherapie adviesconsult of voor het gedragstherapie 3 maanden traject dan worden de kosten van het telefonisch consult niet doorberekend. 


Opvoedbegeleiding                                                                                        €   65,00*

Opvoedbegeleiding betreft een bezoek aan huis gedurende 1,5 uur. Tijdens dit gesprek bespreken we samen uw vragen over het gedrag van uw hond en krijgt u handvatten om hier mee aan de slag te gaan.  

Wil je graag vrijblijvend meer informatie over opvoedbegeleiding? Vul dan ons contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

*Exclusief € 0.35 per/km kilometervergoeding, eerste 10 km gratis.


Gedragstherapie adviesconsult                                                                €   95,00*

Vertoont je hond probleemgedrag en wil je graag weten waarom je hond dit gedrag vertoont en hoe je dit kunt oplossen? Tijdens een bezoek van 2.5 uur, bij jou aan huis,  wordt er door een gesprek met jou en observatie van jouw hond een diagnose gesteld.  Je krijgt direct handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. 

Wil je graag vrijblijvend meer informatie over een gedragstherapie adviesconsult ? Vul dan ons contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Exclusief € 0.35 per/km kilometervergoeding, eerste 10 km gratis.


Gedragstherapie spoedconsult                                                                   €  105,00*

Soms is de situatie zo ernstig dat het welzijn van de hond of zijn omgeving in gevaar is. Het is dan mogelijk om een spoedconsult aan te vragen. Bij een spoedconsult word gekeken welke directe maatregelen nodig zijn om welzijn en veiligheid te waarborgen. Een spoedconsult vindt plaats binnen 24 uur.  Als vervolg op dit consult kan, indien gewenst, een 3 maanden traject gestart worden. 

Voor het maken van een afspraak voor het Gedragsadvies spoedconsult kun je het beste telefonisch contact opnemen via 06-14108723

Exclusief € 0.35 per/km kilometervergoeding, eerste 10 km gratis.


Gedragstherapie  3 maanden traject                                                         € 650,00*                              

Het Gedragstherapie 3 maanden traject biedt je gedurende 3 maanden optimale begeleiding.

Wat kun je verwachten: Tijdens mijn eerste bezoek ga ik het gedrag van jouw hond in kaart brengen. Door middel van het gesprek met jou en de observatie van jouw hond word een diagnose gesteld. Al tijdens het eerste bezoek krijg je alle handvatten toegereikt zodat je direct aan de slag kunt. 

Vervolgens zullen er in een tijdsbestek van 3 maanden vanaf de eerste afspraak nog 5 extra uitgebreide trainingsconsulten plaatsvinden. Ook deze consulten zijn bij jou aan huis.  Tijdens deze consulten heb je uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen en gaan we samen de ingezette therapie doorlopen en oefenen.  Vind je een bepaalde oefening lastig? Hier gaan we dan samen mee aan de slag!

In overleg is het mogelijk om het gedragstherapie 3 maanden traject in termijnen te betalen, zonder extra kosten.

Wil je graag vrijblijvend meer informatie over het gedragstherapie 3 maanden traject? Vul dan ons contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

* Exclusief € 0.35 per/km kilometervergoeding, eerste 10 km gratis. 


Gedragstherapie vervolgconsult                                                              € 35,00 per/uur*

Heb je een Gedragsadvies of Gedragstherapieconsult gevolgd maar wil je toch nog een keer een extra training, dat kan.

Je kunt een afspraak maken voor een Gedragstherapie vervolgconsult door ons contactformulier in te vullen, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

* Exclusief € 0.35 per/km kilometervergoeding, eerste 10 km gratis.