Probleemgedrag omschrijft gedrag wat voor jou, jouw hond of jullie omgeving problemen oplevert en kan een grote negatieve invloed hebben op jullie leven. Bij Hond & Jij helpen we jou en jouw hond graag om de problemen te boven te komen zodat jullie weer onbezorgd samen plezier kunnen maken.

Helaas is probleemgedrag is niet even snel op te lossen, het vergt tijd, geduld en inzet. Om deze reden bieden wij enkel gedragstherapie aan in een pakketvorm. Dit pakket bestaat uit 1 gedragsconsult aan huis ( +/- 1,5 uur ) waarbij we de motivatie van het probleem in kaart brengen en een trainingsplan opstellen. Je krijgt als eigenaar direct handvatten om mee aan de slag te gaan. Vervolgens zijn er nog 5 privétrainingen op ons hondengedragscentrum of aan huis (afhankelijk van het probleemgedrag). Indien gewenst is het pakket uit te breiden met losse privétrainingen.

Kosten gedragstherapie pakket: € 425,00*

Wil je graag meer informatie over begeleiding bij probleemgedrag? Neem gerust vrijblijvend contact op, ik vertel je graag meer over gedragstherapie en wat wij voor jou zouden kunnen betekenen.

* Binnen een straal van 30 km van ons hondengedragscentrum tellen wij € 0.40 p/km reiskosten vergoeding (retour). Buiten deze straal worden de reiskosten vooraf vastgelegd, afhankelijk van de te rijden afstand.