Het gehele jaar door verzorgt Hond & Jij leuke en leerzame workshops en cursussen. Op deze pagina vind je hiervan een overzicht.

 

11 januari 2021 start onze nieuwe cursus: Ontspannen wandelen met je hond. 

Zijn de dagelijkse wandelingen voor jou en je hond eigenlijk helemaal niet zo leuk. Levert het jullie juist meer stress op in plaats van ontspanning en plezier? Trekt jouw hond bijvoorbeeld erg aan de lijn? Of is het moeilijk om tijdens een wandeling contact met hem of haar te maken?

Tijdens deze nieuwe cursus van Hond & Jij, “Ontspannen wandelen met je hond”, gaan wij samen aan de slag zodat jij en je hond weer ontspannen en met plezier kunnen genieten van jullie wandelingen!

De cursus start op 11 januari (in de avond) met een live, online, theorieles. Daarna vinden op zaterdag 16, 23 & 30 januari de praktijklessen plaats (in de ochtend), deze lessen duren 1 uur.

De kosten voor de cursus bedragen € 50,00 p.p.

Wil jij deelnemen aan deze cursus? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@hondenjij.nl o.v.v. Ontspannen wandelen met je hond. Je krijgt na je aanmelding een bevestiging.

LET OP! Deze cursus is niet geschikt voor honden die uitvallen naar andere honden. Voor deze honden is het mogelijk om via gedragstherapie één op één begeleiding te krijgen. Ook voor vragen hierover mag je een e-mail sturen naar info@hondenjij.nl