Je wilt een optimale start voor jouw pup, samen leren, samen ontdekken en vertrouwen krijgen in elkaar zodat jullie een hondenleven lang samen plezier hebben.  

De reden dat wij in onze Puppycursus een stapje verder gaan.

Naast het leren van basiscommando’s leren we jou namelijk ook de hondentaal te begrijpen en kom je alles te weten over het wezen hond. We gaan je leren om bepaald gedrag van je pup te herkennen en nog belangrijker hoe hier mee om te gaan.  We helpen je om je pup diverse basis commando’s eigen te maken en hoe deze toe te passen in praktijksituaties én we ondersteunen je in de opvoeding van jouw pup.

We hebben veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van deze 10 weekse cursus. Een belangrijk uitgangspunt hierin is dat iedere pup en ieder baasje uniek is. Alle oefeningen worden stapsgewijs aangeboden zodat jij en je hond op jullie eigen tempo de oefeningen kunnen doorlopen.

In onze overdekte trainingshal van maar liefst 600 m2  train je samen met  max. 4 andere cursisten in een vaste groep. Door de kleine samenstelling van de groep  is er voldoende ruimte en aandacht voor persoonlijke begeleiding. Doordat wij niet met instroom werken in onze Puppycursus behoudt de groep zijn samenstelling gedurende de cursus, dit zorgt voor rust en veiligheid voor je pup, wat leren makkelijker maakt. In onze hal is alles aanwezig om jou en je pup zo optimaal mogelijk te begeleiden en je pup te ondersteunen in de socialisatie.  .

De kosten van de Puppycursus bedragen € 175.00 voor de gehele cursus van 10 weken. Na de puppycursus kun je doorstromen naar onze Basiscursus.

Wil je jezelf en je pup aanmelden voor de Puppycursus of heb je hierover vragen? Laat dan je gegevens achter, door ons contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.