“Maandag 4 oktober 2021 is het zover! We moeten nog even geduld hebben maar over een paar weken kun je bij ons ook terecht voor verschillende opvoedcursussen voor jouw hond. Wij hebben er super veel zin in, en tot die tijd zijn wij druk bezig om onze nieuwe locatie om te toveren tot een prachtige hondenschool. Wil je vast een plekje reserveren? Dat kan, je kunt je aanmelden voor de cursus door ons contactformulier in te vullen.”

De basiscursus is het vervolgtraject op de puppycursus. Een opgroeiende hond doorloopt verschillende fases. Met name de periode waarin de hormonen haar intrede maken is voor sommige honden en baasjes een uitdaging. Tijdens de lessen van de basiscursus gaan we diverse oefeningen uit de puppycursus herhalen en verder uitbreiden

Maar naast herhalen en uitbreiden van bekende oefeningen worden er in de Basiscursus ook nieuwe oefeningen geïntroduceerd.  Als eigenaar blijf je jezelf ontwikkelen, want een nieuwe fase brengt nieuw gedrag met zich mee. Daarom dat we ook in deze cursus uitgebreid aandacht blijven besteden aan communicatie en het leren herkennen van gedrag. Zodat jij je hond zo optimaal mogelijk kunt begeleiden in zijn/haar ontwikkeling tot een stabiele volwassen hond.  

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze oefeningen aansluiten op de praktijk zullen we ook in de Basiscursus werken met thema’s. Zodat je hond leert om op een positieve manier commando’s in verschillende situaties uit te voeren 

De kosten voor de Basiscursus bedragen € 225,00 voor de gehele cursus van 15 weken.

Opgeven voor de Basiscursus kan door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.