TopStart cursus

Niet alleen wanneer je een pup in huis haalt is het volgen van een opvoedcursus verstandig. Ook wanneer je een herplaatser een gouden mandje hebt gegeven draagt een cursus bij aan de ontwikkeling van jou en je hond als team.

Veel herplaatsers hebben een rugzakje, een verleden bij een ander baasje. Voor de ene hond was dit een goed verleden , voor de andere hond is het een verleden met heel veel narigheid.

Hoe dan ook is een nieuw baasje en een nieuwe omgeving altijd spannend voor een hond. Maar ook voor jou als nieuw baasje is het even wennen. Jouw hond heeft zich al ontwikkeld tot een volwassen hond, met zijn eigen karakter o.a. gevormd door opgedane ervaringen. Jullie moeten elkaar nog leren begrijpen en vertrouwen opbouwen.

Met onze TopStart cursus geven wij jou en jouw hond alle handvatten om samen een “TOPSTART” te maken. Net als in onze andere cursussen loopt gedrag en communicatie ook als een rode draad door de TopStart cursus.

Omdat de achtergrond van iedere herplaatser anders is zullen we ook in deze cursus maatwerk bieden. We werken met een aantal basiscommando’s van waaruit we verder gaan kijken naar wat jouw hond nodig heeft. Deze cursus bestaat uit een groepsgrootte van max. 5 cursisten.

De kosten van de 15 weekse TopStart cursus bedragen € 225,00 per cursus.

Aanmelden voor deze cursus kan door ons contactformulier op deze website in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.