Gevorderden cursus

De Gevorderden cursus is het vervolg op onze Basiscursus. Onze Gevorderden cursus vinden wij eigenlijk best wel speciaal, want in deze cursus bepaal jij wat jij en je hond nog graag zouden leren of aan welke oefeningen jij nog graag wat meer aandacht zou willen besteden. Wij vinden een goede basis belangrijk, een basis die wij jou en je hond met onze Puppy- en Basiscursus mee willen geven. Maar omdat iedere eigenaar en iedere hond uniek zijn, zijn ook de wensen over de verschillende te leren commando’s uniek.

Wanneer je bent aangemeld voor deze cursus nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Samen gaan we bespreken welke oefeningen jij jouw hond nog graag zou willen leren en welke oefeningen eventueel nog extra aandacht mogen hebben. Dit werken wij voor jou uit tot een speciaal op jou en je hond afgestemde 15 weekse cursus.

Omdat er zoveel leuke activiteiten zijn die je samen met je hond kunt ondernemen nemen we je in deze cursus ook een klein beetje mee op reis. We laten jou en je hond kennismaken met diverse takken van hondensport. Bij deze kennismakingen nodigen wij ook graag collega’s uit welke zich gespecialiseerd hebben in een specifieke sport om jou er meer over te vertellen en jou en je hond de sport samen te laten ervaren. Van teamwork worden wij namelijk erg blij!

Ben je klaar met de Gevorderden cursus en wil je nog graag door gaan met het volgen van een cursus bij ons, dan kun je jezelf en je hond opnieuw aanmelden voor de Gevorderden cursus. We gaan dan wederom samen aan tafel zodat wij voor jullie weer een mooie cursus kunnen uitwerken.

De kosten voor de Gevorderden cursus bedraagt € 225,00 per cursus.

Wil je jezelf en je hond graag aanmelden voor deze cursus vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw persoonlijke lesplan samen te stellen.