Gevorderden cursus

De Gevorderden cursus is het vervolg op onze Basiscursus. In onze Gevorderden cursus gaan we weer een stapje verder in de opbouw van oefeningen en is er speciaal aandacht voor de oefeningen waar jij en/of  je hond graag meer aandacht aan zouden besteden.

Wanneer je bent aangemeld voor deze cursus nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Samen gaan we bespreken welke oefeningen jij jouw hond nog graag zou willen leren en welke oefeningen eventueel nog extra aandacht mogen hebben. Deze informatie nemen we mee in het uitwerken van deze 10 weekse cursus.

Ben je klaar met de Gevorderden cursus en wil je nog graag door gaan met het volgen van een cursus bij ons, dan kun je jezelf en je hond opnieuw aanmelden voor de Gevorderden cursus. We gaan dan wederom samen aan tafel zodat wij voor jullie weer een mooie cursus kunnen uitwerken.

De kosten voor de Gevorderden cursus bedraagt € 175,00 per cursus.

Wil je jezelf en je hond graag aanmelden voor deze cursus vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw persoonlijke lesplan samen te stellen.